Pinsos Jané-Cardedeu, S.A. és una societat mercantil fundada l’any 1989 que acumula una experiència professional de més de quaranta anys en el sector de l’alimentació animal per ser la continuïtat de Pinsos Jané S.L i fusió amb Pinsos Cardedeu S.A.

Sota la marca Pinsos Jané i en constant evolució amb el mercat, creem la marca Janequi que empara la divisió d’aliments complementaris per a cavalls d’esport. Davant les necessitats del mercat de l’alta competició apostem també per la creació d’una marca per aliments compostos per a cavalls d’elit: Elit Nutrient.

La nova fàbrica, engegada a finals de l’any 2008, està dissenyada per a l’elaboració dels nostres aliments per a cavalls. Una excel·lent combinació entre l’alta tecnologia mecànica i l’automatització informàtica d’última generació ens permeten crear uns aliments de qualitat superior monitoritzant la producció mitjançant un programa integral de disseny especial.

Posem un excel·lent equip de professionals i tota la nostra experiència en el sector a la vostra disposició per assessorar-vos tècnicament davant qualsevol dubte o problema relacionat amb la nutrició del cavall, així com el disseny i elaboració de dietes opcionals en aquells casos en què sigui necessari.

La nova direcció aposta per una més estreta col·laboració amb els centres de formació i emprenedors d’esdeveniments esportius hípics per fomentar l’interès general en aquest esport i en totes les seves disciplines. Alhora posem a la vostra disposició, amb la nova imatge, la informació que trobareu a la nostra pàgina web i a les xarxes socials.

El nostre principal desig és ajudar-lo a progressar i fer que la vostra experiència amb nosaltres sigui excel·lent.