cavall
Novetat de producte! Janequí Sweets Apple 🍎🐴

Els equins són animals amb molta memòria i que associen les accions i detecten ràpidament les repeticions. I si són per rebre un premi o un aliment que els agrada, encara més!

Les “xuxes” es poden emprar com a premi després d’un bon entrenament, després d’haver fet un exercici dificultós, de superar una situació complicada (en cavalls a qui costa pujar en un remolc o camió, per exemple) o com a simple entreteniment. És una manera també de millorar el seu estat d’ànim i d’enfortir el vincle que tenim humans – equins.

I el ventall d’opcions és enorme: des de fruita (pastanagues o pomes són les més clàssiques, però també la síndria i meló a l’estiu) els encanten, els terrossos de sucre (amb mesura) fins a les galetes o “xuxes”.

               janequi-sweets-apple

A Pinsos Jané –Janequí ens estrenem en aquest apartat i hem desenvolupat els JANEQUI SWEETS APPLE. Compost de cereals extrosionats (bàsicament blat i blat de moro) i polpa de poma i, per tal d’augmentar-ne la palatabilitat, s’han reforçat amb aroma de poma.

Es poden aconseguir en envàs de 3 kilograms i la presentació és en format pellet de 12 mm. Per mantenir-los en bon estat cal conservar-los en un lloc net, sec i protegir de la llum i les olors. Es donen directament amb la mà o deixen a la menjadora.

Així que ja ho sabeu, si voleu recompensar el vostre equí, no dubteu a provar els nous JANEQUÍ SWEETS APPLE, demaneu-los amb la propera comanda!

 

 

Deixa un comentari